About

Drasanvi eshte edhe pika e pare e hapur si dyqan zyrtar per te tregtuar produktet e saj, ku brenda nje hapsire prej 50 m2 ju do te gjeni te gjitha produktet e Drasanvi

Shoping Cart

0 Item’s selected

Subtotal

0.00 Lek


Porosi Online

Produkte me cilësi
të lartë dhe efektive.Lider në të gjithë Ballkanin

Ne kujdesemi për ju dhe të dashurit tuaj
në një mënyrë 100% natyraleKontaktet

Adresa 1 : Bulevardi Zogu i Zi, 1001, Tirana
Adresa 2 : RR.Barrikadave pranë shkollës Sami Frashëri

TEL:

355 69 700 8677
355 69 705 0366
info@drasanvi.al