About Us

Espana Pharm shpk u themelua ne date 07/11/2012 dhe operon ne te gjithe ballkanin.

 Distributor i vetem dhe zyrtar i brandit Drasanvi . Espana Pharm ka fituar te drejten per te qene i vetmi shites i autorizuar ne Shqiperi dhe ne te gjithe ballkanin me te drejta te plota te markave te siperpermendura, duke fituar keshtu besimin e klienteve dhe duke vertetuar 100% sigurine e artikujve qe tregton.

 Drasanvi AL eshte edhe pika e pare e hapur si dyqan zyrtar per te tregtuar produktet e saj, ku brenda nje hapsire prej 50 m2 ju do te gjeni Te gjitha produktet tona