Acid Folik 400 ɥcg x 30 kapsula

1100 L

Kontribuon ne rritjen e qelizave materne gjate shtatezanise. Kontribuon ne sintezen normale te aminoacideve. Kontribuon ne formimin normal te qelizave te gjakut. Kontribuon ne funksionimin normal psikologjik. Kontribuon ne funksionimin normal te sistemit imunitar. Ndihmon ne zvogelimin e lodhjes dhe deboleses. Kontribuon ne procesin e ndarjes qelizore. Permbajtja (mg/doze ditore te rekomanduar): Celuloze mikrokristaline (agjent shtues),…

Kontribuon ne rritjen e qelizave materne gjate shtatezanise. Kontribuon ne sintezen normale te aminoacideve. Kontribuon ne formimin normal te qelizave te gjakut. Kontribuon ne funksionimin normal psikologjik. Kontribuon ne funksionimin normal te sistemit imunitar. Ndihmon ne zvogelimin e lodhjes dhe deboleses. Kontribuon ne procesin e ndarjes qelizore.

Permbajtja (mg/doze ditore te rekomanduar): Celuloze mikrokristaline (agjent shtues), Hydroxypropyl methylcelulose (kapsula), Magnesium stearate (agjent shtues) 40 mg, Dioxid siliconi (agjent kundra thyerjes) 10mg, Acid Folik (Acid Petroyl-L-glutamik) 0,4 mg.

PERDORIMI

Merret nje kapsule ne dite me nje nga vaktet kryesore.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Acid Folik 400 ɥcg x 30 kapsula”

Your email address will not be published. Required fields are marked *