Argan Locion Trupi Ecocert BIO 300 ml Drasanvi

1950 L

Locion Trupi Argan i Drasanvi rekomandohet  për lëkurën e dehidratuar Formulimi i tij, i pasuruar me vaj Argan dhe kimotipe të vajit esencial Lavandin dhe Limon, është krijuar për të ushqyer lëkurën dhe per ti dhen shkelqimin e munguar sasia : 300 ml  

Locion Trupi Argan i Drasanvi rekomandohet  për lëkurën e dehidratuar

Formulimi i tij, i pasuruar me vaj Argan dhe kimotipe të vajit esencial Lavandin dhe Limon, është krijuar për të ushqyer lëkurën dhe per ti dhen shkelqimin e munguar

sasia : 300 ml

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Argan Locion Trupi Ecocert BIO 300 ml Drasanvi”

Your email address will not be published. Required fields are marked *