BCAAs 300G

5200 L

BCAAS Jane nje grup aminoacidesh esenciale qe perfshijne Leucinen, Izoleucinen dhe Valinen. Ato nuk i sintetizon vete trupi ndaj eshte e nevojshme te merren nga dieta, per tu transformuar ne energji dhe per te parandaluar humbjen e mases muskulare. INGREDIENTET (ne mg/doze ditore te rekomanduar): L-Leucine Kyowa brand 4500 mg, L-Glutamine Kyowa brand 4373 mg,…

BCAAS Jane nje grup aminoacidesh esenciale qe perfshijne Leucinen, Izoleucinen dhe Valinen. Ato nuk i sintetizon vete trupi ndaj eshte e nevojshme te merren nga dieta, per tu transformuar ne energji dhe per te parandaluar humbjen e mases muskulare.

INGREDIENTET (ne mg/doze ditore te rekomanduar): L-Leucine Kyowa brand 4500 mg, L-Glutamine Kyowa brand 4373 mg, L-Isoleucine Kyowa brand 563 mg, L-Valine Kyowa brand 563 mg, Vitamine B-6 Kyowa brand 1,6 mg.

MENYRA E PERDORIMIT:  Per stervitje Force: 10 g produkt i tretur ne 100 ml uje menjehere pas perfundimit te stervitjes se forces. Per stervitje rezistence:   5 g para stervitjes dhe 5 g pas stervitjes. Mund te perzihet me pijen tuaj proteinike ose te konsumohet me vete.

AVANTAZHET NUTRICIONALE: Me shije neutrale, mund te kombinohet me produkte te tjera pa alteruar shijen. Mundeson energji dhe parandalon humbjen e mases muskulare. Rrit rigjenerimin dhe formimin e muskujve.  Permireson pergjigjen imunitare. Redukton lodhjen gjate dhe pas stervitjes.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BCAAs 300G”

Your email address will not be published. Required fields are marked *