BISGLICINAT HEKURI-

1700 L

Hekuri është një mineral thelbësor për jetën dhe lidhet me shumë funksione në trup. Mund të jetë përgjegjës për një lodhje ekstreme dhe të ndërlidhur me sistemin imunitar, ndër të tjera, ne shumë raste, kontributet e hekurit kanë efekte anësore në trup, duke përfshirë shqetësimin e stomakut dhe kapsllëkun. Për të minimizuar këto probleme, ne…

Hekuri është një mineral thelbësor për jetën dhe lidhet me shumë funksione në trup. Mund të jetë përgjegjës për një lodhje ekstreme dhe të ndërlidhur me sistemin imunitar, ndër të tjera, ne shumë raste, kontributet e hekurit kanë efekte anësore në trup, duke përfshirë shqetësimin e stomakut dhe kapsllëkun. Për të minimizuar këto probleme, ne kemi zgjedhur Iron Bisglycinate, nga marka Ferrochel, e cila studimet tregojnë se këto efekte minimizohen.

 

 

PERDORIMI-

 

Merrni 1 tabletë çdo ditë, së bashku me ushqimin (eleminoni konsumimin e bulmetit ne vaktin e marrjes se tabletes).

 

Paketimi : 90 tableta

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BISGLICINAT HEKURI-”

Your email address will not be published. Required fields are marked *