Alerphyt 36 kapsula Drasanvi

2350 L

Alerphyt® është një shtesë ushqimore që kombinon ekstrakte të ndryshme të perimeve: Hithra jeshile,dhe Quercetin (një bioflavonoid e cila është një substancë natyrale që gjendet në shumë fruta dhe perime) të nxjerra nga mollët dhe qepët e kuqe. Ai gjithashtu përmban Bromelain (nga ananasi), N-acetilcisteinë dhe Vitaminë C. Ky kombinim i shkëlqyeshëm vjen në kapsula,…

Alerphyt® është një shtesë ushqimore që kombinon ekstrakte të ndryshme të perimeve: Hithra
jeshile,dhe Quercetin (një bioflavonoid e cila është një substancë natyrale që gjendet në shumë fruta
dhe perime) të nxjerra nga mollët dhe qepët e kuqe. Ai gjithashtu përmban Bromelain (nga ananasi),
N-acetilcisteinë dhe Vitaminë C.
Ky kombinim i shkëlqyeshëm vjen në kapsula, dhe është i përshtatshëm dhe vegjetarianë.
Alerphyt® eshte antialergjiku natyral stinor apo nga virozat I cili do ju largoje alergjite pa asnje efekt
anesor ( si psh nuk jep gjume)

Perdorimi:
Dy javë pas fillimit të pranverës:* 1 kapsulë në ditë, mundësisht pas mëngjesit.
Gjatë pranverës: 2 – 3 kapsula në ditë pas vakteve kryesore.
* Ne ju rekomandojmë të filloni të merrni këto shtesa para ardhjes së pranverës.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Alerphyt 36 kapsula Drasanvi”

Your email address will not be published. Required fields are marked *