BISGLICINAT ZINKU-

1800 L

Zinku është një mineral thelbësor për jetën dhe lidhet me shumë funksione në trup, nga funksioni konjitiv deri tek mirëmbajtja e shikimit normal.Megjithatë, duhet të zgjedhim një burim të Zinkut me bio-disponueshmëri të lartë, për këtë arsye vendosëm të shtojmë Zinkun në formën e Bisglycinate, e cila është treguar se thith 43% më shumë sesa…

Zinku është një mineral thelbësor për jetën dhe lidhet me shumë funksione në trup, nga funksioni konjitiv deri tek mirëmbajtja e shikimit normal.Megjithatë, duhet të zgjedhim një burim të Zinkut me bio-disponueshmëri të lartë, për këtë arsye vendosëm të shtojmë Zinkun në formën e Bisglycinate, e cila është treguar se thith 43% më shumë sesa burime të tjera më të përdorura të zinkut, siç është glukonati.

 

PERDORIMI-

Merrni 1 tabletë çdo ditë, së bashku me ushqimin.

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BISGLICINAT ZINKU-”

Your email address will not be published. Required fields are marked *