CALCIUM+ VITAMIN D3 + VITAMIN K2

1950 L

Calciumi, vitamina D3 dhe vitamina K2 jane elemente thelbësor për jetën dhe lidhen me shumë funksione në trup. Ky kombinim përdoret për të parandaluar ose trajtuar nivele të ulëta të kalciumit në gjak te njerëzit që nuk marrin mjaftueshëm kalcium nga dietat e tyre. Mund të përdoret për të trajtuar gjendjet e shkaktuara nga nivelet…

Calciumi, vitamina D3 dhe vitamina K2 jane elemente thelbësor për jetën dhe lidhen me shumë funksione në trup.

Ky kombinim përdoret për të parandaluar ose trajtuar nivele të ulëta të kalciumit në gjak te njerëzit që nuk marrin mjaftueshëm kalcium nga dietat e tyre. Mund të përdoret për të trajtuar gjendjet e shkaktuara nga nivelet e ulëta të kalciumit, siç janë osteoporoza, kockat e dobëta (osteomalacia / rakitat), aktiviteti i zvogëluar i gjëndrës paratiroide (hipoparatiroidizmi). Mund të përdoret gjithashtu në pacientë të caktuar për tu siguruar që po marrin mjaftueshem kalcium (përfshirë gratë që janë shtatzëna ose grate pas menopauzës, njerëz që marrin medikamente të caktuara si: fenitoin, fenobarbital ose prednizon).

  •   Paketimi : 90 tableta
  •  Perdorimi:Merrni 2 tableta ne ditë, së bashku me ushqimin.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CALCIUM+ VITAMIN D3 + VITAMIN K2”

Your email address will not be published. Required fields are marked *