Granions 23 Vitamina (90 tableta)

2000 L

23 vitaminat, mineralet dhe bimët janë krijuar posaçërisht për t’ju ndihmuar të reduktoni lodhjen në mënyrë që të ruani energjinë dhe vitalitetin gjatë gjithë ditës. Lidhja e ekstraktit të piperit të zi me vitaminat në doza optimale lejon asimilimin më të mirë të përbërësve aktivë nga trupi. 23 vitaminat, mineralet dhe bimët përmbajnë ndër të…

23 vitaminat, mineralet dhe bimët janë krijuar posaçërisht për t'ju ndihmuar të reduktoni lodhjen në mënyrë 
që të ruani energjinë dhe vitalitetin gjatë gjithë ditës.

Lidhja e ekstraktit të piperit të zi me vitaminat në doza optimale lejon asimilimin më të mirë të përbërësve aktivë nga trupi.

23 vitaminat, mineralet dhe bimët përmbajnë ndër të tjera vitaminë D, zink dhe eleutherococcus

PËRFITIMET E 23 BIMËVE TË VITAMINAVE, MINERALET DHE GRANIONET:
> pa laktozë

> pa gluten

> pa ngjyrues ose konservues

> pa sheqer

Kuti me 90 kapsula

Programi 90 ditor (3 muaj)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Granions 23 Vitamina (90 tableta)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *