Argan Shampoo Ecocert BIO 500 ml Drasanvi

2000 L

Shampo me  Argan e Drasanvi është formuluar posaçërisht për të rigjallëruar dhe forcuar flokët e brishtë dhe të imët, duke shtuar një shkëlqim në flokët tuaja me përdorimin e vajrave esencialë të Arganit dhe Lavandin dhe Limon. Shampo per floke pa jete, te thate dhe te demtuar.   Sasia: 500 ml

Shampo me  Argan e Drasanvi është formuluar posaçërisht për të rigjallëruar dhe forcuar flokët e brishtë dhe të imët, duke shtuar një shkëlqim në flokët tuaja me përdorimin e vajrave esencialë të Arganit dhe Lavandin dhe Limon.

Shampo per floke pa jete, te thate dhe te demtuar.

 

Sasia: 500 ml

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Argan Shampoo Ecocert BIO 500 ml Drasanvi”

Your email address will not be published. Required fields are marked *