Biotina/Vitamina H, 500µg (90 tab)

1200 L

Biotina/Vitamina H, 500µg  mangësia e biotinës mund të shkaktojë rrallimin e flokëve dhe humbjen e bukurisë së trupit PERDORIMI: 12Vjec+1 tab ne dite

Biotina/Vitamina H, 500µg  mangësia e biotinës mund të shkaktojë rrallimin e flokëve dhe humbjen e bukurisë së trupit

PERDORIMI: 12Vjec+1 tab ne dite

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Biotina/Vitamina H, 500µg (90 tab)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *