Granions prostate ( 40 kapsula)

2400 L

Me kalimin e moshës, meshkujt mund të përjetojnë shqetësime urinare që lidhen me prostatën. Kjo mund të rezultojë në një dëshirë të shpeshtë për të urinuar, një ndjenjë të fshikëzës së plotë, siklet seksual. Laboratoire des Granions ka zhvilluar Granions Prostate, një suplement ushqimor i formuluar posaçërisht për të kontribuar në funksionimin normal të prostatës…

Me kalimin e moshës, meshkujt mund të përjetojnë shqetësime urinare që lidhen me prostatën.

Kjo mund të rezultojë në një dëshirë të shpeshtë për të urinuar, një ndjenjë të fshikëzës së plotë, siklet seksual.

Laboratoire des Granions ka zhvilluar Granions Prostate,
 një suplement ushqimor i formuluar posaçërisht për të kontribuar në funksionimin normal të prostatës 

Formula e tij kombinon 9 përbërës të përzgjedhur rigorozisht për cilësinë dhe veprimin e tyre sinergjik:

Kumbulla afrikane (Pygeum africanum), e njohur për të kontribuar në rehatinë e urinës.
Saw palmetto (Serenoa repens quhet edhe Saw palmetto), duke kontribuar në funksionimin normal të prostatës.
Hithra, farat e kungullit dhe likopeni.
Kompleksi i patentuar Enzy Ox® që kombinon vitaminën antioksiduese E, vitaminën B6 dhe koenzimën Q10.
Formula plotësohet nga një element gjurmë thelbësor: zinku.

(1) Pretendimi i lidhur me Pemën e Kumbullës Afrikane. (2) Pretendimi i lidhur me Saw palmetto (Serenoa repens).Suplement dietik.


Pesha neto: 27 g.


Kuti me 40 kapsula.


Program 20 ditor.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Granions prostate ( 40 kapsula)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *